ÖjaBuffelmozzarella

Öja Gård

ÖjaBuffelmozzarella- bara det bästa!


Sen hösten 2015 gör vi svensk buffelmozzarella och buffelyoghurt i vårt gårdsmejeri. Lokalproducerat alltså, till skillnad från den mozzarella man vanligtvis kan köpa i butikerna  som flygs till Sverige. Vår mozzarella är därför  färskare än den italienska mozzarellan och miljövänligare också förstås.


ÖjaBuffelmozzarella görs på det tradionella italienska sättet. Eftersom du dessutom får den färskare så blir den magiskt god tycker våra kunder. Att du äter mozzarella från härliga Sörmlandsbufflar gör ju bara saken ännu bättre.


Flera av Sveriges bästa kockar har valt att arbeta med våra produkter vilket vi ser som en stämpel på att de håller den höga kvalitet som vi hela tiden eftersträvar.


Vi har paus under 2018 och planerar att vara i full gång med Buffelmozzarella och Buffelyoghurtproduktionen efter att vi får kalvar till våren 2019. När vi har produktion köper du det lätt både i Stockholm och Eskilstuna, se under fliken återförsäljare,  eller hos vår lokala Ica i Stora Sundby. Du kan också beställa den på nätet och få den hemlevererad via Gårdbudet.se, de levererar i hela Storstockholm.

Håll utkik här eller på instagram för fler försäljningsställen.


Öja Gårdsprodukter AB är registrerat hos  Livsmedelsverket och de är också vår kontrollmyndighet sen våren 2016.


Har du frågor är du alltid välkommen att höra av dig via email så svarar vi så snart vi kan.

 © Öja Gårdsprodukter AB, 556981-9088. Bankgiro 566-4883

Instagram